tiistai 20. kesäkuuta 2017

Lomailua


Olen lomaillut mökillä jo viikon. Leppoisaa on ollut ja välillä tosi kuumakin. Onneksi järvi on ihan rannassa, niin pääsee välillä uimaan.


Tällä mummun ja vaarin rescue-Lilillä on erittäin työllistävä vaikutus. Ja tosi hassut korvat. Mamma treenaa Lilin kanssa niin, että kutsuu sitä nimeltä ja kun Lili katsoo, se saa namin. Lilille ei kelpaa kuin juusto, joten goudaa kuluu. Ja minä tietysti näytän esimerkkiä vieressä ja saan joka toisen juuston palan. Nykyään Lili ottaa jo namin mamman kädestä, joten edistystä tapahtuu.



Lili on suloinen hupsuine korvineen, eikö vain? Mamma on diagnosoinut siinä olevan skyenterrieriä ja katalonianpaimenkoiraa. Lili nimittäin paimentaa kovin mielellään kaikkea mikä liikkuu. Se on vähän ikävää, koska se tekee sellaisen paimennustökkäyksen takaapäin jalkoihin. Hankalinta on sisäsiisteys tai siis sen puute. Jos jollakin on ideoita, niin niitä otetaan erittäin mielellään vastaan!


Aika on kulunut nopeasti, paljon on puuhasteltu rannassa. Ja vähän on soudeltukin tuolla takana näkyvällä Peltijollalla.



Minä en veneessä hötkyile, mieluummin otan nokkaunet.



Mamma tykkää ottaa kuvia, joten joka ilta lasten nukahdettua me hipsitään vielä rantakiville kuvaamaan.

Hännänheilutus Sinulle!


1 kommentti: